Ljumna sommarkvällar, luftiga klänningar och snäcksmycken

Sommarhäng, glider mest runt i tofflor och luftiga klänningar, den här vita drömmen med fantastiska detaljer kommer från Hunky Dory. Jag bor ju i mina slides från Chanel nu, ett bra köp helt klart, de har också överlevt flera dagar vid pool och strand. En annan detalj jag inte vill vara utan är snäckorna, inte bara snyggt till stranden utan också till mer ‘vanliga’ outfits, helt klart sommaren 2018’s smycke!

*** During all these amazing light and warm summer evenings I’m mostly wearing slides and airy dresses, this white dream is from Hunky Dory. I’m also like living in my Chanel slides, a good purchase for sure, they also survived several days by the pool and beach. Another detail I’m living at the moment is seashell jewelry, I love how it goes with anything and it’s definitely the jewelry of ss18.

LOADING..