Friday shopping: sport luxe, the basics

 

Om man spanar in Christine Centeneras nya kollektion för hennes egna märke Wardrobe NYC,  även hennes personliga stil och övrigt rådande modevindar så kan man enkelt konstatera att sportmodet är och kommer blir stort i höst. Cykelbyxan, midjeväskan och sneakers har en central roll förstås! Matcha med stickat, blazers och stora solglasögon. Bekvämt, sportigt men ändå klätt. Sportlyx är ledordet.

Hitta stilen här; 1. Jumpsuit från Missguided. 2. Sneakers från Zara. 3. Blazer från & Other Stories. 4. Leggings från Gina Tricot. 5. Solglasögon från Zero UV. 6. Sportbyxa från Monki. 7. Midjeväska från Weekday. 8. Kashmirtröja från H&M. 9. Croppad hoodie från H&M. 10. Cykelbyxa från Gina Tricot. 11. Träningshoodie från H&M.

*** If you are eyeing Christine Centenera’s new collektion for her Wardrobe NYC,  her personal style and also current fashion winds it’s easy to make the conclusion that the sporty fashion is going to be big for fall. The bike pant, sneakers and bum bag are key pieces, team with knits, blazers and big sunglasses. Comfortable, sporty yet dressed are the key words here.

Find the sport luxe style with; 1. Jumpsuit from Missguided. 2. Sneakers from Zara. 3. Blazer from & Other Stories. 4. Leggings from Gina Tricot. 5. Sunglasses from Zero UV. 6. Sport pants from Monki. 7. Bum bag from Weekday. 8. Cashmere knit from H&M. 9. Cropped hoodie from H&M. 10. Bike pants from Gina Tricot. 11. Hoodie from H&M.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..