ANNONS

Lär dig knyta scarfen i sommar!

/

När jag reser på semester brukar jag alltid ha en större scarf med mig, det brukar vara bra till det mesta, man kan ha den som skydd för solen på huvudet, som skärp med mera. I mitt instagramflöde hittade jag massor av inspiration, man kan till exempel ha den som topp eller knyta sig en väska till och med. Hermes, som ju är lite av en scarfernas mästare, har en app där man kan lära sig knyta eller så bildgooglar man ‘knotting hermes scarf’ så får man upp mängder med idéer samt hur man gör. Jag blir ju mer än sugen på att knyta ihop en väska. Och man behöver ju absolut inte ha en Hermsscarf för att knyta, det går bra med vilken som. Storleken ska vara runt 90×90 cm.

*** When I travel I always bring a scarf, it’s so versatile and great for a lot. Like wearing on the head to protect from the sun, like a belt and much much more. So in my instagram flow I screen printed some more inspiration what to do with a scarf and how to wear it, for example you can knot a bag or a top. Hermes which is sort of the master of scarfs have an app where you can learn all the techniques, or you can picture google, ‘knotting hermes scarf’ to get loads of ideas and how go’s. I’m in the mood for making a silk bag. Also you do (obviously) not need an Hermes scarf for this, any nice scarf will do. The size needs to be approx. 90 x 90 cm.

1
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00