Outfit: summer sport

 

Sportig och lite dressat med cykelbyxor, sneakers och kavaj. Jag invigde min nya kavaj från & Other Stories. Har letat som en tok efter en snygg kavaj och så äntligen, det här är den perfekta kavajen; oversize, svart, enkel och funkar både nu och till hösten. Cykelbyxorna kommer från Gina Tricot, sneakers från Balenciaga/Nathalie Schuterman, min topp är också från & Other Stories och solglasögon från Celine.

*** Sport with a twist with blazer, bike pants and sneakers. I’ve been looking like crazy for the perfect blazer for a long time and now finally I found it, it’s black, oversize and simple. Perfect for now and for fall as well. It’s from & Other Stories. My bike pants are from Gina Tricot, sneakers from Balenciaga/Nathalie Schuterman, my top is also from & Other Stories and sunglasses from Celine.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..