I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

Min mamma, stora födelsedagar & hudvård inifrån!

 

Här är min fina mamma Maud, min bästa vän, en underbar och snäll mamma som är så rolig och trygg! Vi delar också intresset med mode- och skönhet, det tycker vi båda är kul! Min mamma var den första som märkte att min hud såg extra fräsch ut när jag först testat The Solution™ Anti Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab, i ett par veckor. Nu har jag använt det i över ett år, jag är verkligen supernöjd med resultaten jag upplever och har inga planer på att sluta, det har blivit en naturlig del av min dagliga hudvårdrutin.

Och just därför var det extra kul att min mamma ville prova The Solution™ Anti Wrinkle Collagen. När jag fått så bra resultat blev hon nyfiken på att testa och precis som jag så upplevde mamma att huden kändes fastare och mer spänstig redan efter några veckors användning.

Min mamma fyller 75 år i sommar! Vilket är lite svårt att förstå, för mig är hon fortfarande en 40-50 sådär, men den mattematiken går ju inte riktigt ihop eftersom jag själv ska fylla 40 i augusti. Och med åren tycker vi båda att det är extra viktigt att lägga lite krut på huden, att hålla den så fräsch som det bara går.

Om du följt mig ett tag har du säkert läst om produkten och mina resultat sen tidigare men jag berättar gärna igen för dig som inte läst eller som vill ha en liten uppdatering! The Solution™ Anti Wrinkle Collagen är alltså ett kollagenpulver som man blandar i mat eller dryck och det kan bidra till att reducera rynkor och linjer. Man boostar huden inifrån helt enkelt.

Vad är då kollagen? Jo, kollagen är ett protein som består av aminosyror och är en del av kroppens bindväv och fungerar som lim. Ju äldre man blir så minskar nivåerna av kollagen och rynkor bildas.

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen innehåller kollagen som huden kan ta upp och dra nytta av. När man fyller 30 börjar nivån med kollagen sjunka med 1-2 % om året, och när kollagenmängden sjunker mister huden den motståndskraft som behövs för att stå emot påverkningar från sol, föroreningar, kosthållning, mimik, rökning etc. Genom att tillföra kollagen inifrån kan man åter öka hudens elasticitet och därmed återställa motståndskraften mot de miljöfaktorer som orsakar rynkor och linjer.

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen funkar över hela kroppen, det ger inte bara effekt på ansiktet. Den dokumenterade effekten av regelbundet intag av produkten är ett minskat rynkdjup med i genomsnitt 20 % inom 8 veckors användning, reducering av celluliter med i snitt 11 % och ökning av hudens elasticitet.

Jag gjorde en hudskanning efter jag använt The Solution™ Anti Wrinkle Collagen i åtta veckor och resultatet var att min huds elastannivåer ökade och huden blev mer återfuktad! Nu efter över ett års användning tycker jag att huden känns toppen, mer fyllig än tidigare.

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen dimper direkt ner i brevlådan och innehåller små praktiska portionsförpackningar, ett paket innehåller 28 doser. Om du också vill testa eller bara läsa mer så hittar du mer information här, https://www.osloskinlab.se/

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen är alltså, som jag nämnt, ett pulver som man blandar i mat eller dryck. Just nu gillar jag att strössla över min yoghurt (också rör jag om lite) som jag sen toppar med bär, eller så blandar jag pulvret i en smoothie. Jag brukar se till att ta det till frukosten så jag inte glömmer sedan när jag är på språng under dagen. Pulvret smakar ingenting och är dessutom perfekt för mig som inte direkt älskar att svälja ner tabletter! En påse om dagen, varje dag, det är en enkel rutin som sätter sig!

Min mamma strösslar oftast pulvret över nyponsoppa det är hennes favorit! Men det går lika bra att strössla över en macka hälsar mamma!

Nu i semestertider packar jag alltid ner det antal portionspåsar jag behöver för resan i min necessär. Jag vill inte missa min hudvårdsrutin på semestern. Just på sommaren är det dessutom extra viktigt att fylla på med kollagen för solens strålar bidrar nämligen till att bryta ner det naturliga kollagenet i huden. Och The Solution™ Anti Wrinkle Collagen funkar ju för hela kroppen vilket är en stor fördel.

Just nu kan jag erbjuda mina läsare hela 65% rabatt på The Solution™ Anti Wrinkle Collagen, så vill du testa eller läsa mer så klickar du här: https://www.osloskinlab.se/

  1. Lena skriver:

    Så fina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..