boktipset!

 

I sommar har jag laddat med följande böcker: ‘Shop ‘til you drop’ av Patrik Wincent (från Lyxfällan). Det handlar om konsumtion och shoppingberoende samt tips hur man kommer ur det. Tycker alltid det är kul att läsa tankar kring konsumtion och idéer hur man kan minska den.

‘Goodbye things’ av Fumio Sasaki, en bok jag velat läsa länge. Handlar kort om att minska ner på saker och att må bättre, att bara  leva med det nödvändigaste.

Factfulness av Hans Rosling. Har fått fantastiska recentioner av bland annat Bill Gates som säger:”En av de viktigaste böcker jag någonsin läst – en oumbärlig guide till hur man lär sig att se klart på världen.” Låter intressant tycker jag och ska bli kul att läsa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..