monday skincare obsession

 

Min absoluta favoritprodukt just nu är Björn Axéns Organic Body Scrub i Energizing Orange. En nyfunnen produkt som jag inte vill vara utan, jag kör den här ett par gånger i veckan! Det är en mild och skonsam scrub som funkar både i ansiktet och på kroppen. Den fixar bort torr hy och gör under för fnasiga sommarben!

Scrubben innehåller inga plastkulor utan naturliga helt runda naturliga silicakorn som skrubbar skonsamt och effektivt utan att irritera huden. Så mycket bättre ur miljösynpunkt. Och den luktar fantastiskt gott av apelsin, den innehåller inte syntetisk parfym utan är doftsatt med uppfriskande naturlig essentiell kallpressad apelsinolja.

*** My favorite beauty must have right now, Björn Axén’s Organic Body Scrub in Energizing Orange. I just recently came across this and now I don’t wanna be without it! I use this like twice a week. It’s a mild and gentle scrub that works just aswell in the face as for the body. It takes care of all dryness and dullness and makes wonders for dry summer legs!

The scrub smells lovely of orange and it’s not a synthetic scent, it contains natural cold pressed orange oil. Also the scrubs contains natural silica seeds instead of micro beads, it’s gentle and does not irritate the skin, also it is much better for the environment.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..