Designer: Giambattista Valli

 

En av mina favoritdesigners just nu är Giambattista Valli, hans senaste couturshow i Paris var fantastisk, inspirerad av  Stephanie Seymour i Guns N’ Roses’s ‘November Rain’ musikvideo, se första bilden. Jag gillar också hans mellankollektioner, prefall och resort, som är lite mer vardagsvänliga, där hittar jag massor av inspiration! För mer Giambattista Valli spana in här.

*** One of my favorite designers right now is Giambattista Valli, his lastest couture show in Paris was amazing, inspired by Stephanie Seymour in Guns N’ Roses’s ‘November Rain’ which you can see in the first photo. I also love his pre fall and resort which are more everyday wearable. For more inspiration go check out more from his collections here.

  1. Lisa skriver:

    Älskar Giambattista Valli!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..