ANNONS

Budget eller lyx: Plastiga toteväskan

/

Plastväsketrenden är fortfarande het och här kommer två varianter, en budget och en lyx. Väskan till vänster kommer från Staud och den är en av deras bästsäljare. Modellen heter ‘Shirley’ och kommer i flera olika färgsättningar, du kan se dem här. På Alibaba kan man hitta många olika trender till låga priser, kvalitén kanske inte är den bästa men om man inte vill lägga alltför mycket pengar på en väska i plast kan det vara ett bra alternativ, spana in väskan till höger. Den kommer också i flera olika färger och du hittar den här.

*** The plastic bag trend is still going on strong. Here are two great options, budget and luxe. The one to the left is from Staud and their ‘Shirley’ bag is a real bestseller, it comes in a wide range of colors and you can check it out here. On Alibaba you can find current trends for less, often way less and the quality is not always the best, but if you don’t wanna put all your money on a plastic tote they have a great option, see the right one. They also make this in several colors, you can see them all here.

1
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00