ANNONS

My beauty picks for summer, sun and the beach!

/

På sommaren varierar jag mig mycket mer parfymmässigt än på vinter, vet inte varför men gör likadant med smycken, kör mycket mer på sommaren. Här kommer några av mina absoluta doftfavoriter, alla somriga och härliga! 1. Aerin Hibiscus Palm. 2. Daisy Love från Marc Jacobs. 3. Jimmy Choos Blossom. 4. Twilly från Hermes.

*** During summer I always vary my perfumes more, I do the same with jewelry, I always wear a bit more during summer, not sure why, maybe because life is so much easier during summer or something. 1. Aerin Hibiscus Palm. 2. Daisy Love from Marc Jacobs. 3. Jimmy Choos Blossom. 4. Twilly from Hermes.

Ännu mer dofta gott, & Other Stories gör många fina dofter och oljor som luktar mums, mina favoritdofter är Perle de Coco och Fleur de Mimosa, älskar mimosa doft. Bra priser också!

*** More great scents, & Other Stories have loads of scents and oils that smells yummy, my favorites are Perle de Coco and Fleur de Mimosa, love it! Also great prices!

Solpuder är också något jag alltid köper varje sommar, favoriten är Chanels men gillar också Nars Laguna. Chanel har också släppt L’eau Tan som är en mist som ger ett lätt solkysst resultat och glow, perfekt för att få snabbt glow på armar och ben tycker jag!

*** Bronzer is a summer beauty must have for me, I love the Chanel ones, I also like Nars Laguna. This summer Chanel releases L’eau Tan which is a mist that gives a sunkissed glow, this i the perfect quick fix to spray on legs and arms!

För att underhålla solbrännan är det här knepet garanterat toppen! Det är också Victoria Beckhams favoritknep. Dvs att blanda Weledas Skin Food och olja för att hålla kvar solbrännan så länge det går. Gör också underverk för torr hy i allmänhet.

*** Keeping the tan is not that easy, but this trick is great for sure! It’s also Victoria Beckham’s favorite trick! That is mixing Weleda’s Skin Food with body oil to keep the tan as long as possible. It also makes wonders for dry skin in general.

Och det givna, solskyddsfaktor! Den här från Hawaiian Tropic luktar mums! Sen kör jag alltid en högre faktor i ansiktet, till exempel denna från Clarins. Väskan kommer från Ellos.

And the given, sunscreen, a must! This one from Hawaiian Tropic smells so nice! I also always use a higher UV factor for my face, like this from Clarins. The bag is from Ellos.

Sist men inte minst, förutom solskydd för huden, så glöm inte att skydda håret i solen! Jag kör på ‘Hair in the sun’ från Sasha Juan som har UV skydd precis som den solkräm man har på huden. Jag gillar också deras ‘Ocean Mist’ en saltvattenspray som fixar snygga beachlooken!

*** Last but not least lets not forget about protecting the hair in the sun! I use ‘Hair in the sun’ from Sasha Juan, it has UV filter just like the sunscreen you use for the skin. I also love their ‘Ocean mist’, a salt water spray that give you that beach hair look!

1
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00