var tog solen vägen?

 

Det har ju inte varit svårt att vänja sig vid sol och värme, men nu blev det betydligt sämre väder. Här kommer en bild från helgen, innan regnet. Jag har på mig en klänning från A by Anna, väska från Zara, solglasögon från Celine och slides från Chanel.

*** We’ve had such great weather lately and it was not hard to get used to that, but now we’re back to normal, today it’s rainy and colder. Here is a look I wore this weekend, before the rain came… I’m wearing a dress from A by Anna, a swedish designer, bag from Zara, sunglasses from Celine and slides from Chanel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..