eyecatching earrings

 

Smycka öronen i sommar! Jag gillar stora örhängen som blir iögonfallande men ändå är enkla. Dessa två par passar utmärkt till jeans, vita skjortor, sandaler, till sommarens palett helt enkelt. Lyxversionen kommer from Oscar de la Renta och du hittar budgetversionen hos H&M (hittade inte länk på webbsidan dock, kolla i butik).

*** Bling the ears for summer! I like it big and eye-catching but still simple. These two pairs are excellent, they go with denim, white shirts, sandals, yes for the summer palette pretty much. The luxe version are Oscar de la Renta and the budget are H&M (check in store, could not find them online rn).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..