ANNONS

Att hitta rätt ögonfransböjare…

/

Mitt bästa och enklaste skönhetsknep är att använda en ögonfransböjare, det ger en mer vaken blick och snyggt schvung på fransarna! Men att hitta rätt ögonfransböjare är en hel vetenskap. Länge trodde jag att om någon tyckte en ögonfransböjare var grym så skulle den vara grym på mig med. Men det är inte alltid det funkar… För att alla ögon och många böjare skiljer sig åt. Och för att sammanfatta vetenskapen bakom att hitta rätt böjare, så man slipper klämma sig eller få dålig schvung på böjen, så är hemligheten rätt helt enkelt att hitta en ögonfransböjare med rätt kurva och radie som passar ditt öga. Att hitta rätt kräver lite tid och uträkningar, och tex här kan du läsa om hur man gör och där kan du också se skillnaderna på de olika böjarna och då matcha en med just din kurva. Här är också en bra länk om du vill nörda ner dig ännu mer. Inne på länkarna hittar du också diagram som visar de olika kurvorna och det kan skilja en hel del från böjare till böjare.

*** My best beauty trick is to use an eyelash curler, it gives you a more awake look and great curl to the lashes! But to find a great and the right eyelash curler might not be as easy as it seems… I use to think that eyelash curlers with great reviews would work wonders for me aswell, but that is not always the case. Because every eye and every eyelash curler are different. And to really sum up the science behind finding a great match it’s all about finding one with the right curvature and radius, one that fits your eyes. This takes some time and calculations and here is a great link to find out how you can do it. And here is another great link if you want even more specific information. As you can read in the links the measurements can really vary between eyelash curlers.

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00