Peachin’

 

Förra veckan svassade jag runt i klänning från Stine Goya med persikomönster, sandaler och väska från Chanel. Idag var det ju betydligt kyligare ute, burr! Har varit nere på stan och letat som en tok efter bra baslinnen och svart (ev blå) jeanskjol men hittade inget så det blir till ett race på nätet! Gillar och föredrar att handla online men ibland är det lite segt att få hem grejerna och så är det de där med storlekar, ibland är det helt omöjligt att träffa rätt och ibland vet man direkt.

****  Last week I wore a dress by Stine Goya in peach pattern, sandals and bag from Chanel. Today it’s been super chilly (back to normal), sooo cold and definitely not dress weather. I’ve been down town searching for nice basic tank tops and denim skirts, but found nothing so I guess I will hunt on the internet later! I really prefer online shopping, only sometimes shipping takes way too long and getting the right size can every now and then be a hassle.

  1. Conny skriver:

    ”…hitta rätt kurva…” Det är knepet. Tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..