ANNONS

Beauty talk: RMS, luminizers och ögonpolish

/

Träffade grundaren av RMS Beauty igår, Rose-Marie Swift (som ju är makeupartist och skönhetsguru) och fick kika och testa igenom sortimentet. RMS produkter är rena ekologiska produkter som ger ett naturligt resultat. Kanske mest kända är de för sina glow produkter och cocosnötkrämer men nu växer sortimentet och blir mer och mer tillgängligt här i Sverige!

*** I met up with Rose-Marie Swift, makeup artist and beauty guru and founder of RMS Beauty and I checked out all the news and tried some on. RMS are organic products that gives a natural result, they might be best known for their aluminizes and coconut cremes but now the collection is growing and gets more and more accessible here in Sweden.

Just på sommaren använder jag inte särskilt mycket smink, ett bronzepuder, mascara och så vill jag ha lite glow. Då passar verkligen RMS luminizers bra, på min hudton gillar jag magic och living bäst, resultatet blir väldigt naturligt och fräscht! Rose-Maries egna bästa one-stop-sommar-smink-tips är att satsa på ögonlocken sa hon, naturligt och perfekt för semestern, snabbt och enkelt, då behöver man inte ens mascara! Det kan jag verkligen hålla med om! RMS har ett gäng med eye polishes i flera fina nyanser som är byggbara så man kan få lite färg eller mer beroende på vad man vill ha.

*** For summer I always use less makeup, a bronzer, mascara and something for the glow. I love the RMS luminizers for the glow, they give a fresh and natural result. For my skintone I like Magic and Living. Swift’s one-stop summer makeup must is to get some color on the eye lids. Perfect for the holidays, with a little color on the lids you basically don’t even need mascara. I can totally agree with that! RMS have their eye polishes which comes in several great shades and are buildable so you can get a little color or more depending on what you like.

En annan produkt som jag sett hos var och varannan makeupartist är Luminizer quaden, alltså en palett med fyra luminizers, helt klart ett måste skulle jag vilja säga!

*** Another must have (which I also spotted in like every makeup artists case) is the Luminizer Quad, a palette with four lovely luminizers.

1
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00