Mors dag, Chanel och plaskdamm

 

Mors dag i söndags, jag fick ett besök inne på Chanelbutiken, det blev ett par svarta läderespadriller! Det är mitt andra par espadriller, mina förra gick sönder totalt i ett oväntat regnoväder förra sommaren så illa att jag fick slänga dem. Nu tänker jag inte gå ut ens med minsta tecken på regn med dessa.

*** We celebrated mothers day last sunday here in Sweden. I got a visit at the Chanel store and got a pair of leather espadrilles. It’s actually my second pair, I destroyed my last pair in a bad rain storm last summer, they were beyond rescue so I had to throw them away.

Underbart väder nu ju, låt detta hålla i sig länge länge! Hela helgen körde vi picknick och plaskdamm mitt i stan, skönt att bara slappa lite. Bambi älskar att plaskdamma och doppar sig mer än gärna! Köpte lite badkläder till Bambi bland annat den här leomönstrade baddräkten och en bikini med körsbär, bra med ombyte!

*** We have the best summer weather right now, please keep it coming, love summer!!! So this weekend we just relaxed with picknick and bath time for Bambi. I got a leopard bathing suit and a cherry bikini for her, so cute!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..