pink jumpsuit

 

 

Jag häromkvällen när jag var på väg hem från Sandros nya butik som hade öppningsmingel, kvällen till ära bar jag jumpsuit från tada… Sandro. Gillar verkligen Sandro, de har både coola och feminina plagg som sticker ut! Min jumpuit får mig att tänka lite på Casa de Papel, har du sett den serien? Om inte spana in på Netflix, så bra tycker jag. Till jumpsuiten bar jag Gucciloafers och Chanelväska.

*** Me the other night on my way home from the opening event of the Sandro store here in Stockholm. For the night I wore a jumpsuit from… Sandro. I really like Sandro, the make both cool and feminine pieces! This jumpsuit makes me think a little of Casa de Papel, have you seen it? It runs on Netflix, such a great series, check it out! I teamed my jumpsuit with Gucci loafers and a Chanel bag.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..