helgen, rosendahl och våra somrigaste klänningar

 

I helgen var vi ute på Rosendahl, så vackert att gå runt där bland allt som blomstrar! Vi passade på att ha picknick under äppelträden, urmysigt! Vi var där med min mamma och min moster som är på besök från USA. Bra location när man har en liten med spring i benen och när vädret är så på topp!

Både Bambi och jag körde sommarklänning, man får passa på liksom!  Min kommer från Stine Goya och Bambis är från Zara.

*** This weekend we went to Rosendahl, it’s nice to walk around there watching the beautiful surroundings. We also had picknick underneath the apple trees, so cosy! We went there with my mum and my aunt who’s visiting from USA. Such great day and a great place to be with a little one who wants to run around!

With such great weather both Bambi and I went for our most summery dresses, mine is from Stine Goya and Bambi’s dress is from Zara.

LOADING..