ANNONS

Top 5: Shade and highlight

/

En highlighter och skuggduo är en vinnare i sminklådan tycker jag, särskilt nu när på våren och sommaren och man vill känna sig lite extra glowig och solkysst. En del gillar att göra ordentlig contouring men jag använder produkten lite lättare, lägger lite av det mörka direkt under kindbenen och i pannan och sen lite ljust på övre kindbenen och över amorbågen. Lite av en vardagsvariant på contouring helt enkelt. Viktigt att tona ut och vara lätt på handen så det ser naturligt ut! Här kommer mina top 5 highlight och shade produkter, de flesta finns i flera olika nyanser för olika hudtoner.

1. Nyx Cheek Contour Duo. 2. Master Contour från Maybelline. 3. Palette Essentielle från Chanel. 4. Shade and illuminate från Tom Ford. 5. Nars Contour Blush.

*** A highlighter and shade duo is a winner in any makeup bag, especially come spring and summer when you want to look extra glowy and sunkissed! Some like to do 100% full contouring, me I like to use it a little lighter. I usually put highlighter on top of my cheekbone and above my lip and then the shade on my forehead and below my cheekbone. An everyday quick kind of contouring. Make sure you shade properly when you use these products so it looks natural. Here are my top five highlight and shade products, most come in several shades for different skin tones.

1. Nyx Cheek Contour Duo. 2. Master Contour from Maybelline. 3. Palette Essentielle from Chanel. 4. Shade and illuminate from Tom Ford. 5. Nars Contour Blush.

1
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00