ANNONS

helgen, parken zoo, solsken och kusinträff

/

Vi var bjudna till Parken Zoo i lördags och eftersom delar av släkten bor i Eskilstuna passade vi på att åka dit! Och vilket väder vi fick då, fantastiskt! Och nu på kvällen är det helt ljummet ute, som man väntat på sånna här dagar!

Vi var där med Bambis kusin som är ett år äldre än Bambi, de hade jättekul. Jag tycker om Parken Zoo, de har många åkturer som passar de små och parken är lagom stor för en treåring. Bambi fiskade själv ankor i ankdammen och vann 2a pris, en Minion, jättekul!

Sen när vi kom hem blev Bambi superförkyld med hög feber så söndagen spenderades i soffan.

Hoppas du haft en toppenhelg!

*** This saturday we met up with Bambi’s cousin and went to Parken Zoo in Eskilstuna for a fun day! They went on rides and she also won a big Minion. And the weather was amazing! Then on sunday Bambi got a bad cold with fever, so we spent all sunday in the sofa.

I hope you had an amazing weekend!

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00