Hitta stilen: Celine

 

Inspireras av Celines vår- och sommarkollektion 18 med böljande kjolar, oversizade plagg, rosa, rött och gult i fokus. Hitta stilen med kavaj från Zara, meshsneakers från Veja, puderrosa kjol från H&M, ribbstickad topp från Mango, röda byxor från Mango, ljusgul kjol från H&M, solglasögon från Zara, flätade skor från Mango och en rosa jeansjacka från Weekday.

*** Get inspired by Celine’s spring/summer 18 with flowy skirts, oversize blazers, pink, red and yellow in focus. Get the Celine look with blazer from Zara, mesh sneakers from Veja, soft pink skirt from H&M, knit top from Mango, red pants from Mango, yellow skirt from H&M, sunglasses from Zara, woven shoes from Mango and a pink denim jacket from Weekday.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..