ANNONS

Bambi, skriva ut foton, leopardmönstrat och sagan som rymde

/

Jag har över 23000 bilder i mobilen (jo jag gillar att fota) som jag tagit under 1.5 år och en stor del är på Bambi. Tänker att jag borde skriva ut några det vore kul att ha för i mobilen ligger de bara och lagras, och det har jag väl funderat på i ett år nu. Men nu är det dags att göra slag i saken. Ska sortera ut de allra bästa och börja, det får bli ett projekt. Har också letat som en tok efter bra fotoalbum (svarta eller grå), med plastfickor som slukar olika storlekar men det verkar inte finnas? Funderar på om jag istället ska köpa askar och lägga dem i istället, kanske sortera efter år, typ något sån’t här. Just nu har vi bilder från Bambis första år i en ask och den åker fram ofta när vi har folk över, Bambi älskar också att titta. Känns inte som man behöver vara lika rädd om de utskrivna fotona idag som förr i tiden, de finns ju alltid kvar digitalt liksom så då funkar ju askar.

Passade på att fota Bambis outfit när solen var framme på förmiddagen. Bambi gillar att vara med och välja kläder och är bestämd i med vad hon tycker är snyggt och inte snyggt. De här svarta Nike’sen hon har ovan gillar hon inte, så när hon fick välja själv valde hon dessa, rosa, glittriga och höga skor ville hon ha. Nu varierar vi lite med de båda. Allting leopardmönstrat älskar hon så där kan det inte bli fel, dessa ovan köpte jag på H&M. Pälsen, ja den har hon själv valt (köptes i höstas), från Mini Rodini.

Innan outfitfotot hade vi varit på teater, vi såg ‘Sagan som rymde’ på Pygmeteatern och det är andra gången vi går på den. Bambi pratar om dockteatern hela tiden, kan inte få nog. Kan verkligen rekommendera den, ca 45 minuter och den handlar om Bockarna Bruse och Trollet men sagan rymmer och då får vi se sagan ur Trollets synvinkel. Pjäsen belyser fördomar, utanförskap och det blir en hel del brobyggande på ett sätt som passar de små (och även stora), från 3 år har jag för mig det var. Såg att den går även imorgon (tips!).

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00