Gula toner

 

 

Jag tror nog att min favoritaccentfärg just nu är gult. Trivs så himla bra i det, och den här klänningen som jag luftade lite i helgen är nog ett av mina bästa köp till sommaren. Älskar färgerna och mönstret och modellen sitter så snyggt! Den kommer från Stine Goya och du hittar den här. Jag körde boots och väska från Chloé till, och skinnjacka från Acne.

*** My favorite accent color right now is yellow. And I think this dress is one of my favorite purchases for summer. I love the color and patterns and this model fits so nicely as well. It’s from danish Stine Goya and you can find it here. I wore my Chloe boots and bag and my leather jacket from Acne with the dress.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..