All round

 

Är det något jag gillar så är det all round produkter, det vill säga sånt som har fler användningsområden. Nuxe’s klassiker Huile Prodigieuse är en fantastisk torrolja som är just en sådan produkt. Den här går att använda både på huden och i håret. Just nu kommer den i en prickig variant, i limiterad upplaga, som är designad av Mademoiselle Stef som är en fransk illustratör.

*** My favorite beauty products are those who has multi purposes, like Nuxe’s classic Huile Prodigieuse, a dry oil that goes both for the skin and hair. Right now it comes in a polka dot limited edition bottle designed by Mademoiselle Stef, a french illustrator.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..