elements of glow

 

Förutom det där uppenbara, dricka vatten, sova bra och må bra så har jag två sminkfavoriter för att få det där snygga naturliga glowet. Först klassikern Strobe Cream i ‘Goldlite’ från MAC som ger ett väldigt naturligt glow och som funkar utmärkt att blanda in i foundations och dagkräm. För att lägga lite mer glow på kindben, näsben och lite vid överläppen så kör jag på Marc Jacobs Dew Drops i ’50 Dew You?’. Den luktar kokos (mums) och sitter jättebra, men det är viktigt att se till att blanda ut den ordentligt så det inte blir kant. Den här funkar att bygga på i flera lager, också att blanda in med foundation eller dagkräm. Två av mina absoluta glowfavoriter!

*** Besides the obvious, drink water, sleep good and feel good I also have two makeup favorites to get that healthy natural glow. First the classic, the Strobe Cream in Goldlite from MAC. This gives a very natural glow and is great to mix with either the daydream or foundation. To add some more glow on the cheeks, upper lip and nose I use Marc Jacobs Dew Drops in 50 Dew You?. This one smells coconut (yummy) and it sits really great, it lasts all day! Make sure you blend this one properly so there are no edges. This one is buildable and it also blendable with daydream or foundation. Two of my absolute favorite glow makeup products!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..