I annonssamarbete med ECCO

hej våren, kostym & ljusblå detaljer

 

Solen skiner, snön är borta och jag inviger våren med mina nya sportskor från ECCO Cool 2.0! Visst är de fina i den här ljusblåa nyansen!?! Jag har också en ny väska från ECCO som kommer från Indigo-kollektionen, modellen heter SP2. Samma snygga blåa nyans men i ett deniminspirerat skinn som är riktigt snyggt, du hittar det i flera nyanser både på skor och väskor i kollektionen! Jag som gillar jeans kan inte få nog av det här deniminspirerade skinnet, jag tycker att det är så läckert! Väskan har både handtag och axelrem så den kan bäras i handen, över axeln eller cross body, en riktigt bra varje-dag-väska!

Blå detaljer är en vinnare tycker jag, det ger en lyxig look! Här bär jag det blåa tillsammans med en grårutig kostym. Jag älskar att matcha det lite mer dressade med sportigt! Och blått funkar lika bra ihop med jeans och t-shirt som med klänning, det är en riktigt trevlig allroundfärg som är lätt att matcha!

ECCO Cool 2.0 är en vattentät sportsko i skinn som låter foten andas. Den har en smart och funktionell konstruktion vilket gör att den är lätt, skon har också lufthål som håller foten sval och fräsch! Helt enkelt den perfekta skon för mig som är i farten hela dagarna! Du kan se alla färger, läsa mer om och shoppa ECCO Cool 2.0 här! Där hittar du också väskan SP2!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..