Fredag, bara anklar, tandläkaren och nytt in till Bambi

 

Hej fredag! Lite kallt än så länge men till helgen spås ju vädret bli toppenfint! Längtar! Här ovan kör jag favoriten ‘bara anklar’, som jag har väntat på detta!!! Jeansen kommer från Current/Elliott, skor från Chanel, väska från Balenciaga och kappa från Zara.

*** Hello friday and bring on the weekend!!! It’s slightly chilly so far but the weather this weekend is supposed to be awesome! Can’t wait! Here I’m doing ‘bare ankles’, I can’t even tell you how long I’ve been waiting for this!!! My jeans are Current/Elliott, shoes from Chanel, bag from Balenciaga and coat from Zara.

I påskas var jag klädd betydligt vårligare, då körde jag på kavaj och kjol från Just Female tillsammans med nya Chanelväskan. Blev lite lagom pastelligt sådär! Och rosa är ju alltid en vinnare tycker jag!

*** This Easter I dressed much more spring-ish, with a blazer and skirt from Just Female together with my new Chanel bag. Pink is always a winner!

Var på första tandläkarbesöket igår med Bambi, tänderna var superfina och vi hade borstat bort alla tandtroll ordentligt så det var ju skönt! Och idag på morgonen var det min tur att åtgärda en tand. Jag går sedan länge länge hos bästa Narkoskliniken (tips om du är rädd som jag, eller bara vill ha ett väldigt behagligt besök).

*** We went to the dentist for the first time with B, her teeth was great, we did a good job brushing them, that felt great! And then this morning it was my turn going to the dentist. My dentist is at Narkoskliniken (which is a great choice if you are a bit scared like me or just want a very pleasant dentist visit).

Vi har handlat lite nytt till Bambi, lite vårligt och kunde inte heller motstå en del sommarplagg. Har nyligen hittat Next som har en hel del godbitar tycker jag, som tex leopardklänning och set med shorts och topp. Zara (vit blus) och Mango (silverjackan) har också mycket gulligt. Bambi älskar ju leopard så alltid kul när man kan hitta leopardplagg!  Bambi fick också den här fina tröjan från Anine Bing Kids, som just lanserats, den var väldigt mjuk och skön. Och så ett par kaninskor i rosa sammet som hon bara ääälskar, från Minna Parikka! 

*** We did some shopping for Bambi, could not resist al the cute spring/summer stuff that are arriving. I recently discovered Next kids section and I think they have some cute things for sure! I got a leopard dress and a set with top and shorts. Zara (white blouse) and Mango (silver jacket) also have a lot of cute things. Bambi also got this sweater from Anine Bing Kids, which just launched, it was very soft and cosy. And she got a pair of bunny sneakers in pink velvet which she absolutely adore, from Minna Parikka! 

Jag vill också visa er mina nya örhängen från Jane Koenig! Älskar dem, till månen…

*** I also want to show you my new earrings from Jane Koenig! These are so cute, love them, to the moon…

  1. Hej! Tack för en bra blogg!

    Hur är next i storlek? Har en dotter i samma ålder som Bambi men blir så osäker på vilken storlek man ska ta…?!? Finns ju hur mycket fint som helst! Tack för tips:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..