I annonssamarbete med ECCO

Vårens snyggaste sportsko!

 

Är det en trend som jag verkligen gillar så är det sportlyx! Att mixa in sportiga element med lite lyxigare plagg, avslappnat men ändå snyggt och coolt! Personligen adderar jag gärna ett par snygga sportiga skor till det mesta! Här har jag stylat ECCO Cool 2.0 i vitt med coola detaljer. Jag matchar med trenchcoat och kavaj i lager på lager och sen jeans. 

Just nya sportskor andas vår tycker jag! Man vet liksom att våren är här när man sätter på sig sina nya vita sportskor! Ett vårtecken! Jag tycker de här från ECCO är så snygga med sina enkla men ändå iögonfallande detaljer.

Dessa är 100% vattentäta med GORE-TEX SURROUND och skon är cool tack vare 360 graders luftcirkulation. De är perfekta för långa promenader i city såväl som på landet. De passar vårens och sommarens alla väderlekar! I och med skons avancerade teknologi så slipper man svettas och foten håller sig sval och skön hela dagen! Skon är gjord i mjukt skinn som andas och sulan och ja hela skon är väldigt lätt och flexibel, det gillar jag! 

Jag är riktigt nöjd med mina ECCO Cool 2.0! En sportig sko som är snygg och går att styla både för cityliv, på resan eller för dagarna ute på landet. Den finns i flera fina färger och du kan läsa mer om skorna och se alla färgerna hos ECCO här, ECCO.com

LOADING..