Lid tint, les beiges and new parfumes

 

Lip tint har man ju hört talas om men här kommer lid tint, alltså till ögonlocken! Trenden med glansiga ögonlock är hetare än någonsin och lid tint är väl kanske en mer bärbar version av detta, mindre glosögt och mer naturligt. Ett snyggt mellanting mellan gloss och ögonskugga. Och den mest omtalade nu är Jillian Dempseys som du hittar här! Den kommer i ett gäng nyanser och personligen gillar jag Bronze och Plum bäst. Annars kan man om man är lite fingerfärdig bara mixa lite vanlig ögonskugga med lite glans och dutta på. Et voilà!

*** Ok so we’ve heard of lip tint but here’s lid tint, made for the eye lids. The trend with glossy lids are hotter than ever and lid tint is a more wearable version I would say. A mix between shadow and gloss. And the most talked about right now is Jillian Dempsey’s which you can check out here! This comes in several nice shades and I like the Plum and Bronze best. Or you can mix some gloss and eyeshadow and just dab with your fingers, an easy lid tint diy.

Flera av mina favoriter kommer från Chanels Les Beige kollektion som alltid gör superfina produkter tycker jag. Jag gillar färgerna och att resultatet blir naturligt! Från sommarens kollektion, här är mina favoriter! Bronspudret som består av flera färger är så fint, det enda man behöver med sig på semestern, det och lite maskara! Sen har vi den här färgade dagkrämen som verkligen ger ett superfint resultat, den smälter verkligen in i huden. Jag gillar också Healthy Glow Lip Balm som är ett färgat läppbalsam som ger läpparna lite lagom med färg. Här ovan ser ni färgen Deep som inte alls är så mörk som den ser ut.

*** Several of my makeup favorites are from Chanel’s Les Beige collection, I really like their shades and the result is always natural and fresh. From this summers collection I’ve found some more favorites. The bronze powder that is a mix of several shades is nice, pretty much the only thing you need to bring on vacay, that and mascara. Another favorite is this tinted daycream which blends in beautifully and gives such natural glow. I also love the Healthy Glow Lip Balm which adds a bit of tint to the lips. Above is the shade Deep, It’s not as dark as it looks.

På vårens släpps alltid ett gäng nya dofter och jag har flera favoriter. Här har vi två nykomlingar och så en klassiker som tål att nämnas igen! Gucci har släppt nya Bloom Acqua di Fiore, en grönare variant på förra årets Bloom. Jag som gillar Guccis dofter överlag gillar även denna. Sen har vi Moschinos Fresh Gold, jag föll inte för denna direkt men den här luktar så gott på att det inte är klokt. Perfekt vardagsdoft som är varm, vaniljig och just ur duschen fräsch! Sist ut en klassiker, Coco från Chanel. När jag har på mig den här undrar alltid folk vad det är som luktar så gott, alltid. Det måste ju vara gott betyg om något! Men parfym är väldigt personlig och olika dofter luktar olika på olika människor tycker jag. Så mitt allra bästa parfymtips är att gå och lukta och testa och känna på parfymen hur den sitter på just dig!

*** Come spring there are always a bunch if new perfume releases to sniff! Here are two newbies and one classic which I like! Gucci real eased their new Bloom Acqua di Fiore which is a ‘greener’ option on last years Bloom. I’m a big fan of Gucci’s scents and so even this one. Then we have Moschino’s Fresh Gold which I actually did not fancy at first but then when I put it on I’m sold. This smells soooo nice, a perfect everyday scent, it’s warm, vanilly and shower fresh! Last a true classic, Coco from Chanel. When I wear this people always ask what that lovely smell is, so that has to be a great grade right!?! But perfumes is a very personal thing, they can smell different on different people and we also like different scents. So my best perfume advice is to go sniff and try and take your time.

  1. Nicole skriver:

    Hej Caroline! Kan du inte ha en bloppis snart? Sugen på att sälja någon av dina väskor? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..