Hello spring!

 

Nu så, våren i sikte, blå himmel, plusgrader och sol! Kan inte bli bättre!!! Här kommer en massa läckert att inspireras av inför vårens outfits!

1) Randigt går alltid hem, snyggt och vårfräscht! Den här toppen kommer från Saint Laurent. 2) Fusion fashion är på tapeten, den stora inspirationen är såklart Martin Margiela. Den här stickade tröjan med inbyggt linne, hej två i ett, kommer från Alexander Wang. 3) Rutigt blir jag aldrig trött på, den här kappan hittar du hos BikBok. 4) Mynthalsband i alla de slag är hett! Gärna i lager på lager! Det här kommer från Topshop. 5) Jeans med slits nertill, från Mother. De här måste jag investera i! 6) Midjeväskan är här för att stanna, den här med nitar hittar du hos Valentino. 7) Jeanskjolen är ett bra basplagg, matcha med skjorta och loafers! 8) Topp med maxar volym i ärmarna, från Isabel Marant. 9) Fisknätet har hittat ner till skorna! De här grymma kommer från Alexander Wang och finns även i svart och är så snygga på foten!

*** Finally spring in sight! Love it! Here are some of my favorite spring picks!

1) Stripes are always nice, this top is from Saint Laurent. 2) Fusion fashion is hot, Martin Margiela inspires. This knit and silk top mix is from Alexander Wang. 3) Plaid at it’s best, coat from BikBok. 4) Coins coins coins, preferably layered, the more the better! This is from Topshop. 5) Jeans with slit, from Mother. I must invest in these! 6) The bum bag is here to stay, this one with studs is from Valentino. 7) The denim skirt is such a great basic piece, team with shirt and loafers! 8) Top with voluminous sleeves, from Isabel Marant. 9) The fishnet found it’s way to the shoes! These awesome heels are from Alexander Wang!

  1. hello!
    a while ago in your ”my outfits” you wore a pair of black, western type booties (NOT Acne Pistol) and you told me where to find them and I lost that info!! Do you know what boots I am referring to and what is the brand?
    They are awesome !!

    thank you !! Marcia

    1. Hi! Was it Nota Bene? A danish brand? I think so!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..