I annonssamarbete med NORDSTAN

Är du Göteborgs bäst klädda?

 

Den 20 till 25 mars är det modevecka i Göteborg och Nordstan! Det är mycket kul på programmet och bland annat ska Göteborgs bäst klädda utses!!! Det bjuds också på modevisningar, trendseminarium, skönhetssnack, olika bahandlingar som till exempel skäggtrim, sminkning, hårstyling och brynfix och allt är gratis! De minsta får ansiktsmålning! Detta och mycket mer händer under modeveckan i Nordstan, hela schemat hittar du här, http://nordstan.se/modeveckan/

På onsdagen den 21 mars letar vi efter Göteborgs bäst klädda personer! Kom då till Nordstan och fotopodiet och visa upp din stil! Jag kommer också personligen scouta efter sköna stilar under dagen! Ni hittar mig runt fotopodiet. Alla över 16 år är välkomna att delta och tävla om presentkort värde 5000 kr. Och kom ihåg, det handlar inte om dyra eller speciella kläder. Vad vi letar efter är personer med härlig stil!

Tävlingsregler:

*Genom att delta i #gbgbästklädda2018 tillåter du att Damernas Värld och Nordstan får använda din bild i sina respektive sociala medier.

*Du behöver inte ha ett instagramkonto för att delta, men behöver lämna dina kontaktuppgifter så vi kan meddela dig om du vinner. Har du ett instagramkonto får du gärna dela bilden vidare!

*Vinnarna meddelas senast kl. 12.00 torsdag 22 mars 2018 och måste kunna närvara vid prisutdelningen samma dag kl. 17.30 i Nordstan. Om en vinnare inte kan delta går priset vidare till tvåan.

Det är superenkelt att vara med:
1.) Kom till Nordstan närsomhelst mellan kl. 12.00–19.00
2.) Gå till fotoväggen vid eventområdet mitt i Nordstan

3.) Låt Ebba ta din bild

4.) Alla bilder läggs upp av fotografen på instagram och taggas med #gbgbästklädda2018
5.) En jury från Damernas Värld utser två vinnare
6.) Vinnarna presenteras på scenen imorgon, torsdag 22 mars, kl. 17.30.

 

Varmt välkommen att vara med!

Jag hoppas att vi ses där! Det ska bli så kul att se alla era härliga stilar! #gbgbästklädda2018
http://nordstan.se/modeveckan/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..