friday feelings

 

Ögat ser vinter men hjärnan är ju redan inne i vår-shopping-mode, ja till och med sommar! Här kommer en liten blandning av några våriga favoriter just nu! Jeansen från Vetements. 👀 Enkla jeans i all ära men jeans med en twist är ju så mycket coolare! Musubiväskan från Acne Studios, snygg i svart också! Tee från Balenciaga med logoprint, japp logos hänger med ett tag till! Skorna!!! Dessa godbitar med paljetter är från Loewe! Och så en svart enkel lite oversize bomberjacka, ett av vårens alla måsten!

*** My eyes see winter (yup still winter over here) but my brain is already in spring/summer shopping mode! Here is a mix of some of my most wanted right now! The jeans from Vetements. 👀 Simpel jeans is great but simple jeans with a twist is so much cooler! The Musubi bag from Acne Studios, also nice in black! Tee from Balenciaga with logo print, yes logos are here to stay a while longer! These shoes!!! Love Loewe’s sequined pumps! And a simple oversize bomber jacket, one of springs all must haves!

  1. Lovisa skriver:

    Så fint! Älskar jeansen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..