I annonssamarbete med CUBUS

Vårens trender, klassiker och it-plagg

 

Våren är runt hörnet och jag laddar för fullt, med trenchcoats, randigt, blommigt och jeans i massor! Jag älskar den här mörka denimen och hur cool är min denimtrench!?! Jag kör denim på denim, det vill säga både upptill och nertill, tycker det blir en cool look som alltid passar på våren! Mina jeans heter Straight Sarah och du hittar dom här!

Den allra vårigaste trenden är helt klart blommigt, jag har hittat flera godbitar hos Cubus som jag vill bära i vår! Blusen som jag bär under min denimlook är supersöt och det finns också matchande nederdel. Toppen med blå blommönster matchar jag med lite ljusare jeans i modellen Girlfriend Gigi, älskar den här tvätten, sommarfräscht! Och mera blommigt, den blommiga byxan som jag matchar med grå tröja, dessa byxor är så sköna och finns i flera olika mönster!

Sist ut är trenchcoaten, klassikern som aldrig går ur tiden. Cubus har en superfin svart trenchcoat som jag stylar a la Parisienne med jeans och såklart, randig tröja! En snygg detalj är att låta den randiga tröjan sticka ut utanför trenchcoatens ärmar som man lite slarvigt rullat upp. Det här är en tidlös stil och plaggen är bra basplagg som passar lika bra tillsammans som till annat.

Du hittar alla mina vårfavoriter och många fler vårnyheter hos Cubus, i butik och online hos Cubus.com!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..