friday selection

Ett vinnande moderecept är en del bra bas, bra jeans och en nypa lyx! Här har jag plockat ihop ett gäng med plagg och accessoarer som jag mer än gärna bär i vår! Väska från Gucci med det ikoniska printet, snygg att både klä upp och ner, och en riktigt bra vardagsväska modell mindre. Jeans, en bra jeansgarderob är viktigt, har man ett par snygga jeans som sitter som ett smäck kommer man långt. De här kommer från Cubus. Flats med bling, Balenciaga kan verkligen det här med skor. Vit blazer, snyggt som tusan till jeans! Underbart fin blus från Mayla. Vit väska med nitar från Valentino. Flats i läder och mesh i sandig nyans från Flattered som gör sjukt många fina skor nu! Blingig choker från Isabel Marant. Kjol från Iro och jeansjacka från Balenciaga.

*** A winning fashion recipe is one part great basics, good denim and a pinch of luxury! Here I’ve picked out some great stuff to update the wardrobe with for spring! Bag from Gucci with the iconic logo print,nice to dress up, but even better for everyday wear! Great denim is always important, you’ll come a long way with a nice pair of jeans, these are from Cubus. Flats with bling, Balenciaga sure knows what they are doing! White blazer, so good teamed with jeans! Lovely blouse from Mayla. White studded bag from Valentino. Flats in leather and mesh in a sandy shade from Flattered! Bling choker from Isabel Marant. Skirt from Iro and denim jacket from Balenciaga.

 

  1. Eva skriver:

    Helt i min smak👌🙌
    Om bara vädret vore varmare, så trött på tjocka vinter kläder😕
    Vill gärna ha ett reportage om våren/sommarens it väskor😊
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..