ANNONS

tre är en trend

/

Nu har jag sett det här bredare bältet/korsetten lite här och var och tre är en trend brukar man ju säga… Trend eller inte jag blir inspirerad och tycker det är snyggt till tusen! På första bilden är det stylisten Ada Kokosar som bär ett lackbälte, liknar lite ett peplumbälte snyggt att bära till tee och kavaj. På bild två ser vi ett bälte från Tibi’s ss18 kollektion i genomskinlig pvc som ju är superhett denna säsong. Sista bilden är från Jacquemus aw18 visning, bältet gör verkligen hela looken!

*** Three is a trend, right!?! I’ve spotted this winder belt/corset here and there and it inspires me so much! In the first pic it’s stylist Ada Kokosar wearing a peplum like belt with a tee and jacket, a great way to spice up the basics! In picture number two we see a belt from Tibi’s ss 18 collection in transparent pvc that is so trendy right now! Last pic is from Jacquemus aw 18 collection, the belt truly makes this look perfect!

1
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00