look of the day

 

Måndag, ny vecka nya tag! Tänk att det redan är mars! Satt och kollade på bilder från förra året och då var det snöfritt ute samma datum, såg himla skönt ut. Men i år verkar snön hänga med ett tag till. Här har jag på mig jacka från Acne, jeans från Cubus, boots från Topshop, väska från Adax och hatt från Isabel Marant.

*** Monday, new week! I can’t believe it’s already march! I was looking at pictures from last year, the same period, and then we had no snow, it looked so nice. But this year the snow seems to hang on a bit longer. Here I am wearing a coat by Acne, jeans from Cubus, boots from Topshop, bag from Adax and hat from Isabel Marant.

  1. Lovisa skriver:

    Älskar outfiten! Så fin väska.

  2. Zane skriver:

    Obsessed over this Parisienne meets Boho look! Great outfit as always!

    Rock Renee Blog

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..