sommarkänslor, blommigt och budget eller lyx?

 

Sommarkänslor mitt i vintern? Ja men nästan, för oj vad mycket somriga saker som kommit in i shopparna redan, jag blir ju hur sugen som helst på värme och sol! Hur fin är inte Atticos klänning, ja den står överst på listan men det finns massor av fina liknande options också. Här kommer inspiration i form av budget och lyx! Budget; klänning, väska och heels. Lyx; klänning, väska och heels.

*** Summer vibes in the winter? Well almost at least, because the stores are now full of lovely summer things and I’m getting oh so in the mood for summer and sun! How nice is the Attico dress, on top of my wish list for sure, but there are also lots of lovely budget options out there. Here are some inspiration, budget and luxe! Budget; dress, bag and heels. Luxe; dress, bag and heels.

LOADING..