sommarkänslor, blommigt och budget eller lyx?

 

Sommarkänslor mitt i vintern? Ja men nästan, för oj vad mycket somriga saker som kommit in i shopparna redan, jag blir ju hur sugen som helst på värme och sol! Hur fin är inte Atticos klänning, ja den står överst på listan men det finns massor av fina liknande options också. Här kommer inspiration i form av budget och lyx! Budget; klänning, väska och heels. Lyx; klänning, väska och heels.

*** Summer vibes in the winter? Well almost at least, because the stores are now full of lovely summer things and I’m getting oh so in the mood for summer and sun! How nice is the Attico dress, on top of my wish list for sure, but there are also lots of lovely budget options out there. Here are some inspiration, budget and luxe! Budget; dress, bag and heels. Luxe; dress, bag and heels.

  1. Lovisa skriver:

    Väntar på våren nu!

  2. Anu skriver:

    Jag köpte en ”gult gaia” bambu väskan med 25€ från Bali. Den ser precis ut som gaia☀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..