that one product

 

Tips! Det finns en produkt som jag verkligen inte vill vara utan och det är Rose Hip Seed Oil, alltså nyponrosfröolja. Den innehåller massor av antioxidanter, vitaminer och essentiella fettsyror. Huden blir jämnare och mindre röd och av alla produkter jag någonsin testat så tycker jag den här ger mest synlig effekt, och så känns den bra på huden. Jag använder oljan under min vanliga hudvård. Just nu har jag The Ordinarys olja som kostar runt 100 lappen, den finns bland annat hos Cult Beauty men det finns andra märken hos till exempel apoteket.

*** There is this one skin care product I would not want to be without and it is Rose Hip Seed Oil. This oil is amazing, it is super rich on vitamins, antioxidants and essential fatty acids and makes the skin look radiant and more even tone. Of all products I ever tried this one is really effectful, and it feels great on the skin.  I use the oil under my regular skin care. Right now I use the Rose Hip Seed Oil from The Ordinary (which you can get at Cult Beauty) but there are several other brands with the same content.

  1. Lovisa skriver:

    Den ska jag prova!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..