ANNONS

februari empties och skönhetsnytt!

/

Chloé släpper helt ny parfym, Nomade. En lite kryddigare variant men med samma fräscha Chloékänsla som de andra parfymerna från Chloé. / Hej ny ansiktspray, Mario Badescus rosevattenspray, tänkte att det är dags att byta när ändå Caudalies tagit slut. Har hört mycket bra om den här så ska bli spännande att prova! / Jag testar också nytt från koreanska Blithe, Korea är typ mekka när det kommer till skönhet och det är så kul att dessa produkter nu går att få tag i även här. Jag har redan testkört ‘Pressed Serum’ som är en  serum/fuktkräm-hybrid och återfuktar och gör huden len, en ny favvo! Blithes masker har jag testat innan och ser fram emot att få sätta på den här ‘sea cucumber’ masken på min trista vinterhy. / Sist men inte minst, Origins ‘Clear improvement’ produkter med kol, den ena en mask och det andra ett pulver som man blandar med lite lite vatten och sen tvättar med. De här två har fått jättebra recensioner så ser fram emot att även testa dessa.

*** Chloe just launched a new perfume called Nomade. A spicier one compared to what we are used to from Chloe but still very fresh and covetable! Love this! / Hello new facial spray. I’m trying out Mario Badescu’s rose water spray, I’ve heard only good things about this one! / Korea is like the Mecca of beauty for sure and Blithe is one of my favorite korean brands, I’m trying out their serum/moisturizer hybrid, ‘Pressed Serum’ which makes the skin feel hydrated and soft again! I’m also trying the ‘sea cucumber’ mask, perfect for my dull winter skin. / Origins ‘Clear improvement’ products with charcoal, these two got really great reviews to get clearer skin and less visible pores, I’m so looking forward trying these out! One is a regular mask and the other a powder which you mix with water and then cleans the face with.

Något som tagit slut då? Det är alltid något som är slut och den här månaden är det Bioderma rengöringsvatten. Det här använder jag dagligen för att ta bort smink. Och efteråt brukar jag antingen splasha med vatten eller så använder jag Avenes vattenspray på pad och torkar bort ev rester från Bioderma. Den här sprayen brukar jag köpa då och då, perfekt att ha när man reser. Sist ut är Sniph som är en parfymtjänst där man kan testa nya spännande parfymer utan att behöva betala för en full flaska, perfekt för den nyfikne och så kommer de i praktisk refillflaska som funkar perfekt i handväskan. Jag hade Phaedon, Cotton Egyptien i den här, dax att fylla på med nytt och nu är jag sugen på att testa 27 87 Hamaca. Kul concept tycker jag!

*** So what did I finish this month? Well there is always something it seems, and this time it’s Biodermas cleansing water. I use this daily to remove makeup. And after I used this I normally splash some water on my face or I use Avene’s water spray on a pad to remove any of the cleansing water. I heard somewhere you should do this so I started and I think the skin feels better. And finally Sniph which is a perfume prenumeration service. Perfect for the curious one who wanna try new exciting perfumes. Also they come in such great packaging which is perfect to bring in the purse. I had the Phaedon, Cotton Egyptien in here but now it’s time for something new, I wanna try 27 87 Hamaca. Love this concept!

2
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00