ANNONS

best of budget

/

Jag har länge tänkt köpa Guccis magväska och jag har tom klickat hem en för en tid sen men den fick åka tillbaka, jag var lite osäker på användningstillfällen. Fortfarande inte helt 100 så jag slog nu till på en annan liknande, en budgetvariant för 139 kr, förutom priset så gillar jag att den är helt logofri. Okej det är inte skinn men det gör inget, det blir en kul detalj till både kavajer, jumpsuits och klänningar i vår/sommar! Här hittar du den!

*** I’ve been eying the Gucci belt bag for like a long while now, and I actually also bought one which I sent back because I felt I wouldn’t use it as much as I would like for that price. So I got another one, similar budget option, I like that it’s also logo free. It’s not leather but it really doesn’t matter in this case, I think it will be a fun addition to blazers, dresses and jumpsuits for summer! You’ll find it here!

1
16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00