ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Cubus

Snyggaste jeansen och hur du stylar dem i vår!

/

Jag får ofta frågor om mina favoritjeans och Cubus jeans använder jag flitigt, de har många olika modeller och till riktigt bra priser! Mina favoriter är de som är lite högre i midjan och ni har säkert hört mig tipsa om modellerna ‘High Waist Hannah’ och ‘High Waist Straight’ förut! Nu har Cubus en kampanj på just jeans, det är 25% på alla jeans fram till den 11e mars, med andra ord ett perfekt läge att slå till på nya jeans till våren! Här tipsar jag er om mina favoriter och hur jag stylar dem!

Snöstorm ute men soligt ändå, jag drömmer mig bort till våren som ju är runt hörnet, då vill jag köra på de här ljusblå jeansen (på bilden ovan) som är ett par High Waist Straight tillsammans med tröja och väska i svart. Tycker detta är grymmaste baskombinationen, enkelt och elegant!

Här ovan har jag på mig ett par svarta skinny jeans med hög midja ‘High Waist Hannah’, dessa är verkligen de perfekta vardagsjeansen som funkar till allt! I vår stylar jag de svarta jeansen med blå jeansjacka och liten crossbodyväska. En enkel och snygg vardagslook! Och polotröjan jag har under hittar du här!

Här har jag på mig en lite westerninspirerad look med mönstrad kofta med fransdetaljer och blå jeans. Jag tänker mig att man kan gå all in och ha ankelboots i mocka till den här looken och få lite mer westernkänsla eller så kör man med loafers som jag gör ovan. Det bästa med våren kan ju vara att man kan ha bara anklar, jag längtar!!! Jeansen jag har heter ‘High Waist Hannah’, min kofta, tröja och väska hittar du också hos Cubus.

In och hitta dina favoriter hos Cubus och glöm inte att det är 25% rabatt på alla jeans fram till den 11 mars!

2
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00