new in: micro belt bag

 

Ny väska in, jag har spanat på den här länge, det är en micro belt bag från Celine, den minsta varianten. Den här färgen är så grymt fin till svart och bra komplement i väskgarderoben (har ju många svarta redan). Och så gillar jag storleken också, jag använder mest lite mindre väskor.

***New bag in my wardrobe, I’ve been eyeing this one for a while now, it’s a Celine micro belt bag, the smallest one. I love this color, it’s super nice together with black and such great shade to compliment the rest of my bags (most of them are black). Also this is such great size, I like my bags a little smaller most of the time.

  1. Helena skriver:

    Å vad fin, älskar färgen!

  2. Lovisa skriver:

    Så fin färg på den väskan!

  3. Rebecca skriver:

    Ohhh it’s super cute! I am thinking of buying it too!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..