Transparency

 

Jag har nog aldrig velat ha en genomskinlig plastväska mer än nu, den här trenden har helt klart 🙂 blivit ett måste för mig! Chanel och Staud är mina toppval men det finns också billigare och minst lika coola alternativ! Mina favoriter: 1. Valentino. 2. Mango. 3. Staud. 4. Chanel. 5. New Look.

*** I’ve never wanted a see through pvc bag more than now, this trend has clearly 🙂 grown on me! Chanel and Staud are two of my top picks but there are some cheaper, and cool, options around! My favorites: 1. Valentino. 2. Mango. 3. Staud. 4. Chanel. 5. New Look.

 1. Helena skriver:

  Den där Chanelväskan 😍😍😍

 2. Lovisa skriver:

  Älskar Chanel & Staud!

 3. Zane skriver:

  The Valentino option is spectacular! When are you getting one at-last, hehe 😉 Have a great week!

  Rock Renee Blog

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..