ANNONS

Alla hjärtans, Skrållan och influensan

/

Förra veckan var detta alla hjärtans dag, jag fick vackra rosor av Daniel, varje år får jag rosor, lika många som vi varit tillsammans, i år blev det 24 rosor!!! Jag fick också Burberry Brit Sheer den här luktar otroligt fräscht, som nyduschat! Min favorittyp när det gäller dofter!

*** Last week was Valentines Day, I got beautiful roses from Daniel, every year I get roses that matches the number years we been together, this year I got 24!!!  I also got Burberry Brit Sheer this one smells lovely, sheer and shower fresh (my favorite kind of scent)!

Bambi hade namnsdag (Valentina) och hon fick en Skrållan docka med massa tillbehör. Bambi älskar sin Skrållan, den kan prata många meningar, har långt fint hår man kan kamma och är verkligen jättekul, perfekta presenten till en snart-treåring.

*** Bambi also had name day (Valentina) and she got a Skrållan speaking doll with loads of clothes and stuff. The perfect gift for a almost-three-year-old. Bambi loves Skrållan!

Sen slog influensan till. Daniel och Bambi är så sjuka. Jag är ok hitintills men förväntar mig inte vara det så länge till. Men håller tummar och tår att jag klarar mig. Borde nog kila ner till apoteket och bunkra upp lite ipren och nässpray idag… Några dagar tidigare, innan influensan, tog jag lite bilder på Bambi, ovan har hon på sig favoriterna, leopardset från Lindex och randig tröja från Zara.

*** Then the flu struck. Daniel and Bambi are so super sick. I’m ok but expecting to get it aswell, fingers crossed I don’t get it. I probably should go to the pharmacy to stock up on some things today… Before the flu struck I shot some photos of Bambi, she is wearing her all time favorite leopard set from Lindex and a stripe top from Zara.

3
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00