5 fina budgetkap till våren

 

Väska a la Stauds näthink, den här hittar du hos Mango. Hoodie, jeansjacka båda i oversizemodell a la Balenciaga och ett par satinflats också de i Balenciaga-tappning. Sist en spetskjol att toppa med, från Zara.

*** Five cool budget catches for spring! Bag in the style of Staud’s net bucket, this one is found at Mango. Hoodie, denim jacket both in an oversize style a la Balenciaga and a pair of satin flats also Balenciaga-esque. Last a lace skirt to top off the look with, from Zara.

  1. Helena skriver:

    Tack för tips! Köpte hoodien och den är perfekt oversize, brukar vara svårt att hitta annars.

  2. Lovisa skriver:

    Perfekt för min ekonomi!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..