quick fix

 

Medan någon lekte vattenlek plus Duplo så passade en annan på att snabbmåla naglarna med ny färg. Ska man måla fort tycker jag mörka färger är enklast, två lager och sen på med överlacket Seche Vite som gör att man i princip knappt behöver vänta på att det ska torka. Lika med ett måste om man har barn. Lacket jag har på mig heter Chanel  #618 Brun Contraste och det ser mörkt chokladigt ut. Är också sugen på de här andra snygga lacken som går i lila (#622) och plommon (#628).

*** So while someone played with a bowl with water and some Duplo I quickly painted my nails with some new color! With little time on my hand I find it best to paint with something dark, two layers and then I use Seche Vite top coat which makes the nails dry in seconds. And that is kind of a must when you have kids. The nail polish I’m wearing is Chanel #618 Brun Contraste and it looks like dark chocolate. I’m also in the mood for these two dark shades that is purple (#622) and plum colored (#628).

 1. Katta skriver:

  Får man fråga var du hittat ditt fina snäckarmband?! Så fint.
  /K

  1. Hej!
   Tack! Jag fyndade det i en butik i brasilien för några år sedan!
   Med vänlig hälsning, Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..