best of spring summer 2018

 

En av mina favoritkollektioner för sommaren 2018 gör Jacquemus. Det här kan vara den perfekta semestergarderoben, skjortklänningar, basfärger och allt känns lyxigt och tidlöst. ‘Bahia shirt dress är en av mina favoriter från kollektionen, på topp på sommarens önskelista, tänk denna på stranden med sandaler, bikini och en tote! Ja, tack!

*** One of my absolute favorite collections for spring/summer 18 is Jacquemus. For me this makes the perfect getaway wardrobe. Shirt dresses, natural tones and a all in all luxurious and timeless feeling. The Bahia shirt dress is for sure on top of my summer wish list, imagine this on the beach with sandals and a bikini and a tote bag. Yes, please!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..