ANNONS

räddningen för torra händer

/

På vintern är jag extra torr på händerna och kan inte vara utan bra handkräm(er)! Här kommer ett gäng av favoriterna! Helosan, den här kan jag inte vara utan och så funkar den på torra fötter också! Weledas ‘Skin Food’ funkar på torra händer men också andra torra partier typ armbågar, är lite av en allroundkräm. Locobase Repair, bästa krämen när man är riktigt torr, den här kan man ha i ansiktet också, brukar dutta lite på torra partier, en liten tub räcker långt! Chanels La Creme Main, en lyxigare handkräm som får följa med i väskan! Weledas mandelhandkräm, en klassiker som både luktar gott och funkar bra!

*** During winter my hands are always extra dry, here are my top hand creams. Helosan which is also great for the feet, Weleda’s ‘Skin Food’ which also works on other dry areas, Locobase Repair which also can be used in the face on dry areas, a small amount goes a long way, Chanel’s La Creme Main, a true luxury that I bring in my purse, and last but not least, Weleda’s Almond hand cream, a mild classic that both smell nice and works!

0
11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00