No cameras, please!

Balenciaga började pumpa ut sina kampanjbilder för våren 2018 på instagram igår. Kampanjen som är inspirerad av paparazzi är också fotograferad av fransk paparazzi, (finns knappast någon som kan få till en paparazzibild bättre än just en paparazzifotograf).

Jag tycker kampanjen är väldigt inspirerande och känns väldigt i tiden. Och blir ännu mer sugen på den där väskan nu! Du kan se fler kampanjbilder på Balenciagas instagram här, https://www.instagram.com/balenciaga/

*** Balenciaga started to release their spring 2018 campaign images at instagram yesterday. The campaign is shot by real french paparazzi to get that perfect paparazzi feel! I love the campaign and it feels super inspiring. And kind of want one of those bags even more now. You can check out the rest of the campaign over at Balenciagas instagram, https://www.instagram.com/balenciaga/

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..