I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

boosta huden inifrån med kollagen

 

Som komplement till min vanliga hudvård kör jag med The Solution™ Anti Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab, jag har skrivit om det tidigare här och här!

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen är ett kollagenpulver som kommer i praktiska serveringspaket och pulvret smakar ingenting. Det kan blandas i vilken mat eller dryck som helst (dock ej kolsyrade drycker). Jag dricker min blandat med morgonjuicen eller annan dryck, men man kan också strö pulvret över mat eller yoghurt till exempel. Det är väldigt lätt att ta, och blir snabbt till en daglig hudvårdsrutin!

Kollagen är ett protein som består av aminosyror och är en del av kroppens bindväv och fungerar som lim. Ju äldre man blir så minskar nivåerna av kollagen och rynkor bildas. The Solution™ Anti Wrinkle Collagen är ett  pulver som innehåller kollagen som tas upp av kroppen och ökar kollagen nivåerna!

Jag tror stenhårt på det här med skönhet inifrån och ut och The Solution™ Anti Wrinkle Collagen har gett mig synliga resultat! Jag gjorde även en hudskanning sist där resultaten också syntes, min huds elastannivåer ökade och huden blev mer återfuktad! The Solution™ Anti Wrinkle Collagen funkar över hela kroppen, det ger inte bara effekt på ansiktet vilket är toppen!

Den dokumenterade effekten av regelbundet intag av produkten är ett minskat rynkdjup med i genomsnitt 20 % inom 8 veckors användning, reducering av celluliter med i snitt 11 % och ökning av hudens elasticitet. Du kan läsa mer om produkten på https://www.osloskinlab.se/.

Man bör känna till att allt kollagen inte ger samma effekt, utan måste hålla en viss kvalitet och mängd för att kroppen ska ta upp det. Olika kollagenprodukter har olika kvaliteter och storlekar och ger då inte samma effekt. Kvaliteten hänger på genomsnittsstorleken av peptiderna, som hänger på hur kollagenet bryts ner. Just Verisol®-peptiderna som The Solution™ Anti Wrinkle Collagen innehåller är framforskade till just den rätta storleken som huden kan ta upp!

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen kommer direkt hem i brevlådan i paket om 28 doser, praktiskt och ett enkelt sätt att boosta huden! Nu kan jag erbjuda dig en rabatt på 65%, om du vill testa eller bara läsa mer så klickar du här!

LOADING..